29 januari 2004
Smart Roadster

Smart Roadster

Smart Roadster nu ook leverbaar in Affection-uitvoering

29 januari 2004 | Precies op tijd voor het roadster-seizoen presenteert Smart het speciale model Smart Roadster affection. Deze combineert een puristische uitrusting met optimaal rijplezier en een speciale prijs. De Smart Roadster affection is met een 60 kW (82 pk) sterke motor uitgerust en kost € 22.420,- (incl. BTW en BPM). Het speciale model kan per direct in het Smart-center worden besteld en uitlevering aan de klanten vindt plaats vanaf eind februari.

Behalve dynamische rijeigenschappen biedt de Smart Roadster affection een "puristische" uitrusting. De klanten kunnen voor de bodypanels kiezen uit vijf kleuren: champagne remix metallic, star blue metallic, jack black, spice red en shine yellow. De tridion veiligheidskooi wordt uniform in zwart geleverd. De stoelen van het speciale model zijn met zwarte stof bekleed. Tot de standaard uitrusting behoren bovendien een hardtop en lichtmetalen velgen "spinline" met banden 185/55 R 15 (voor en achter).

Smart Roadster

Bij de modelvarianten van Smart Roadster en Roadster-Coupe zijn in het huidige modeljaar de pakketten comfort-, sport- en safety plus als optie ook apart verkrijgbaar, wat de mogelijkheden tot individuele samenstelling van de auto's vergroot. Hiertoe behoren o.a.: boordcomputer, cruise control, regen- en lichtsensor, alsmede lichtmetalen velgen in "spikeline" design, een lederen sportstuur met stuurschakeling of lederen sportstoelen met stoelverwarming. Naast de 60 kW-variant van de Smart Roadster is nu ook de Roadster-coupe standaard met softtop verkrijgbaar. Het vouwdak kan zelfs tijdens het rijden worden geopend en met een druk op de knop weer worden gesloten.

De prijzen voor de standaardmodellen van Smart Roadster en Roadster-Coupe beginnen bij € 19.650,- (incl. BTW en BPM) voor de Smart Roadster met 45 kW. Deze auto wordt standaard met hardtop aangeboden, die voor de 60 kW-variant als optie leverbaar is. De 45 kW Roadster is tegen meerprijs vanaf nu ook met zilverkleurige tridion veiligheidskooi, lederpakket en sportpakket verkrijgbaar.