11 januari 2004
 

Valma rubberstick

Valma rubberstick en -spray beloven langdurige bescherming

11 januari 2004 | In de winter vragen verschillende onderdelen van de auto om extra zorg en aandacht voor een probleemloze werking, bijvoorbeeld de ruit- en deurrubbers. Valma heeft in zijn assortiment twee producten die de verschillende rubbers van een auto ook bij lage temperaturen in conditie houden.

De zachte rubberen afsluiting van ruiten en portieren in auto's is kwetsbaar. Zeker wanneer het kwik onder het vriespunt zakt, is het raadzaam deze rubberen delen goed te verzorgen. Wanneer het vriest, is de kans namelijk groot dat verschillende rubberen delen aan elkaar vriezen. Bij het openen van bijvoorbeeld een portier scheurt dan het rubber. Een behandeling met Valma Rubber Stick of met Valma Rubberspray voorkomt dat rubberen delen aan elkaar vriezen.

Valma rubberstick

De Valma Rubberspray verhindert het vastvriezen van deurrubbers, raamrubbers en andere afsluitstrips onder winterse omstandigheden. In de zomer beschermt het bovendien tegen uitdroging, scheurtjes en verkleuring van het rubber. Valma Rubberspray is dus geschikt voor alle jaargetijden.

De prijs van Valma Rubber Stick bedraagt 4,05 euro (incl. BTW). Valma Rubberspray kost 5,95 euro (incl. BTW).

Valma rubberstick Valma rubberstick
 
Websitewww.valma.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!