19 december 2003
 

Maybach

Maybach onderscheiden met AAHS Five Star Diamond Award

19 december 2003 | De luxueuze toplimousine Maybach is de eerste auto in de geschiedenis die is onderscheiden met de "Five Star Diamond Award" van de American Academy of Hospitality Services (AAHS). Deze organisatie onderscheidt ondernemingen die bijzondere prestaties leveren op het gebied van gastheerschap in hun eigen discipline en klasse met de "Star Diamond Award".

Tot dusver waren het luxe tophotels en vermaarde restaurants als het Beverly Hills Hotel in Los Angeles, het Ritz Carlton in Kapalua Maui en Le Cirque 2000 in New York City die de "Five Star Diamond Award" in de wacht sleepten. De raad van beheer van de AAHS roemde de recentelijk in de Verenigde Staten geintroduceerde Maybach limousine een "perfecte samensmelting van het gevoel van fascinatie en legende".

Maybach

De Maybach 57 en Maybach 62 bieden technologie van topniveau en uitzonderlijk comfort, gepaard aan superbe prestaties. Naast de auto's zelf roemde de jury ook het verkoopconcept van de Maybach via geselecteerde dealers en de Maybach Personal Liaison Manager, die zorgt voor persoonlijke begeleiding van de klant.

Maybach
 
Websitewww.maybach.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!