7 november 2003
 

Audi

S-Line programma van Audi nu compleet

7 november 2003 | De letter 'S' staat bij Audi voor sportiviteit. Niet alleen bij de verschillende S-modellen, maar ook bij de S line; het uitrustingsprogramma dat een brug slaat tussen de gewone Audi's en de S-modellen. S line biedt Audi-rijders de mogelijkheid om naast de A4 en A6 nu ook de A2, A3 en TT individueel op te waarderen.

Het S line-sportprogramma is nu compleet en wordt voor bijna alle modellen, met uitzondering van de Audi A8 en de Audi allroad quattro, aangeboden. De uitrustingspakketten bestaan uit op elkaar afgestemde componenten, die veelal speciaal zijn ontwikkeld. Deze 'instap' in de Audi Sport wereld is voor nagenoeg alle motoren mogelijk.

Audi

Afhankelijk van het Audi-model zijn onder het S-label een sportuitvoering en een exterieuruitvoering verkrijgbaar. Al naar gelang het model omvat een uitrustingsuitvoering een op maat gemaakt sportonderstel, gegoten lichtmetalen velgen, sportstoelen, sportstuur, S line-emblemen en nog veel meer.

S line spiegelt zich aan de merkwaarden van de S-modellen en is vooral aantrekkelijk voor klanten die hun auto op een sportieve manier willen onderscheiden van de standaard modellen. Andere voordelen: de koper krijgt Audi-kwaliteit en af fabriek een tot in de kleinste details afgestemd ontwerp van de verschillende elementen. De ontwikkeling van de S line uitvoering is in handen van quattro GmbH, die met 'high performance'-modellen, zoals de Audi S4, RS6 en RS6 Avant wereldwijd een reputatie heeft verworven.

Audi
 
Websitewww.audi.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!