10 oktober 2003
 

Smart

Nieuwe Smart Centers in Heerenveen en Apeldoorn

10 oktober 2003 | Met het oog op de komst van de Smart ForFour en het beter bedienen van de totale Nederlandse markt, wordt het Smart netwerk gestaag uitgebreid. Afgelopen week zijn er bij DaimlerChrysler Nederland contracten getekend voor opening van twee nieuwe Smart Centers in Heerenveen en Apeldoorn. Contractpartners in deze zijn Wensink Friesland B.V. en Wensink Automobielbedrijven B.V. Op beide vestigingen zal zowel verkoop als after sales plaatsvinden.

Op vrijdag 10 oktober zal het Smart Center Heerenveen feestelijk worden geopend. Het nieuwe pand is gevestigd op het adres Venus 1. De opening van Smart Center Apeldoorn volgt op 31 oktober aanstaande. Het Apeldoornse Smart Center is te vinden op het adres St. Eustasius 2.

Smart

De nieuwe Smart Centers in Heerenveen en Apeldoorn zijn op dezelfde locaties gehuisvest als de Mercedes-Benz-dealers in deze steden. Bovendien zijn de holdings waaronder de Smart Centers vallen al jarenlang contractpartners binnen de Nederlandse Mercedes-Benz-dealerorganisatie, hetgeen de nauwe band tussen Smart en Mercedes-Benz, beide merken van DaimlerChrysler, nog eens extra onderstreept.

Smart
 
Websitewww.smart.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!