7 oktober 2003
 

Pioneer caraudio

Pioneer op pad met 42 Mini's

7 oktober 2003 | Recentelijke leverde Pioneer in Almere maar liefst 42 spiksplinternieuwe Mini's aan haar topdealers. Deze Mini's zullen dienst doen als Navigation Demo Car in Nederland.

Pioneer heeft in haar assortiment diverse navigatiesystemen. De beste manier om zo'n systeem te demonstreren is eenvoudig: door te gaan rijden in een auto met navigatiesysteem aan boord!

Pioneer caraudio

Pioneer heeft samen met Mini Nederland en haar in navigatie gespecialiseerde dealers een plan opgezet om 42 auto's uit te rusten als Pioneer Navigation Demo Car. Elke Mini is aan de buitenzijde herkenbaar als demo-auto en elke wagen is uiteraard voorzien van een Pioneer DVD navigatiesysteem met touch screen bediening, CD- en DVD-speler, MP3, een krachtige D4Q FM-tuner en versterker. De Mini's worden 3 jaar ingezet en in deze periode kan de consument een proefrit in deze auto maken om het navigatiesysteem uit te proberen. Deze auto kan ook dienen als vervangende auto, indien een consument een navigatiesysteem koopt en deze wil laten inbouwen in zijn eigen auto.

Op 22 september werden op het Pioneer kantoor in Almere tevens de vorige navigatie demowagens ingeleverd, dat zijn een veertigtal Smarts. Omdat het systeem van de Pioneer demo-auto zo goed bevallen was, zal Pioneer het plan nu voortzetten met de nieuwe Mini.

Pioneer caraudio
 
Websitewww.pioneer.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!