24 september 2003
 

Daihatsu YRV

Daihatsu Young RV in prijs verlaagd

24 september 2003 | De compacte MPV van Daihatsu is nu verkrijgbaar vanaf € 10.999,-. Vanaf heden zijn alle non turbo versies verlaagd met € 900,-. Na de verlaging is de versie met 1.3 motor verkrijgbaar vanaf € 11,999,-.

Naast de prijsverlaging geldt ook nog de aanbieding van een compleet navigatie systeem van VDO/Dayton met geintegreerde radio/CD speler van € 1.449 voor € 299,- op de Cuore, Sirion, Young RV en de Terios. Hiermee loopt het voordeel bij de Young RV op tot meer dan € 2.000,-.

Daihatsu YRV

Na de introductie in december 2000 van de Young RV in Nederland zijn er diverse nieuwe versies van de Young RV verschenen, van 1.0 liter versies tot de snelle YRV Turbo met standaard stuurtiptronic. De Young RV combineert sportiviteit met zeer veel ruimte en functioneel gebruiksgemak. Bijvoorbeeld een hoge zit voor een goed overzicht en een gemakkelijke in- en uitstap en veel beenruimte.

Er zijn 7 versies van de YRV leverbaar. Drie uitvoeringen van het type met de 1.0 liter motor en drie uitvoeringen van het type met de 1.3 liter motor en een snelle versie met 1.3 liter Turbo motor.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!