28 augustus 2003
 

Mini

Mini organiseert uniek drive-in evenement

28 augustus 2003 | Mini heeft gisteravond op parkeerterrein P1 van de Jaarbeurs een uniek en exclusief drive-in evenement georganiseerd voor Mini rijders in Nederland.

Meer dan 200 Mini rijders konden onder het genot van traditionele popcorn en gekoelde drankjes -uit de rijdende Mini bar- genieten van een exclusieve premiere van de film The Italian Job, waarin drie Mini's een belangrijke rol spelen. De film werd vertoond in de buitenlucht waarbij alle Mini rijders vanuit hun eigen Mini de film konden volgen. Via een rode loper reden de Mini's eerst door de Mini wasstraat. Voorafgaand aan de film werd elke Mini rijder gevraagd om de autoradio af te stemmen op de speciale radio FM frequentie waarop de film te horen was. Tevens werd er Mini infotainment gepresenteerd door de bekende Arno Bremer.

Mini

Diederik Reitsma, Manager Public Relations BMW Group Nederland: "De hele beleving rondom Mini is uniek en onlangs is zelfs de 250.000 Mini afgeleverd. De Mini rijders willen zich onderscheiden en dit exclusieve drive in event staat dan ook voor de fun, de excitement en het verleidelijke van Mini. De remake van The Italian Job onderstreept dit. BMW Group heeft Paramount Studios overigens in totaal 32 Mini's geleverd voor de soms heftige achtervolgings scenes".

Charlize Theron, hoofdrolspeelster The Italian Job: " Het is echt geweldig om in deze auto te mogen rijden en de grenzen van de auto te mogen ontdekken, ook voor mij is het geen dagelijkse kost om over de sidewalk van Hollywood Boulevard te mogen racen".

Mini Mini
 
Websitewww.mini.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!