17 juli 2003
Smart Roadster

Smart Roadster

Smart Roadster nu ook leverbaar in 45 kW

17 juli 2003 | De hit van het voorjaar en de zomer: de Smart Roadster en de Smart Roadster coupé staan sinds hun officiele introductie medio april in het middelpunt van de belangstelling. Daarvoor al was er volop lof van de vakpers over de nieuwste telg van de dynamische Smart familie. De Smart Roadster is vanaf nu ook leverbaar met een 45 kW benzinemotor.

Deze Smart Roadster is een aanvulling aan de onderkant van het leveringsprogramma. De uitvoering wordt standaard geleverd met softip, een semiautomatische sequentiële 6 versnellingsbak en een matte hardtop, die onder de achterklep kan worden opgeborgen wanneer er open wordt gereden. Een elektronisch opvouwbare softtop is optioneel verkrijgbaar. Deze kan volledig geopend en gesloten worden, zelfs tijdens het rijden op topsnelheid.

Smart Roadster

Naast standaard veiligheidsvoorzieningen als ESP (Electronic Stability Programme), ABS en airbags kan er gekozen worden uit een brede reeks opties, zoals een boordcomputer, cruise control, mistlampen, sidebags, airconditioning, elektrische stuurbekrachtiging en lichtmetalen velgen.

De Smart Roadster met een 45 kW motor verbruikt 4,9 l/100 km. De basisprijs van de Smart Roadster met 45 kW-motor bedraagt € 19.650,- (incl. BTW en BPM).

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!