27 juni 2003
 

Prodrive Race & Rally school

Race-cursus nu ook tijdens zomermaanden

27 juni 2003 | Altijd al willen leren om net als de bekende rallyrijders volledig gecontroleerd de bocht vol dwars te nemen? Driften is niet alleen leuk, maar is een voorbeeld van een perfecte voertuigbeheersing. De Prodrive Race- & Rally School verzorgt in Lelystad een 2-daagse Drift & Dwars Training welke wordt gehouden op zondagen.

Wegens een enorme belangstelling heeft de Prodrive Race- & Rally School besloten om de Drift & Dwars Training niet alleen in de wintermaanden te houden maar door het gehele jaar heen. De Training duurt een dagdeel en wordt verdeeld over 2 zondagen. Deelnemers kunnen kiezen uit een ochtend- en een middagsessie. Deelnemen doet men in de eigen auto. Bij voorkeur een achterwielaangedreven type.

Prodrive Race & Rally school

Het driftparcours is een variatie aan bochten. Gevaar om de auto te beschadigen is er niet omdat wordt gereden op een grote asfalt vlakte. Het parcours wordt met speciale zachte pylonen gemarkeerd. Het asfalt wordt natgehouden en zon 1500 kilo zand op de baan zorgt voor een perfect mengsel op de baan wat voor gegarandeerd spektakel zorgt.

"Geweldig om te zien dat mensen in 2 dagen in staat zijn om goed te leren driften met hun auto", aldus Mark Maaskant, instructeur tijdens de Drift & Dwars Training. Hij vervolgt: "Doordat we in kleine groepen van 6 deelnemers werken hebben de cursisten maximale rijtijd en maximale aandacht van de instructeurs".

Prodrive Race & Rally school Prodrive Race & Rally school
 
Websitewww.driften.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!