12 juni 2003
 

BMW

BMW Film The Hire nu op DVD

12 juni 2003 | De filmserie "The Hire", waarin bekende regisseurs als Tony Scott, John Woo en Joe Carnahan hun filmkunsten tonen in samenwerking met BMW is nu verkrijgbaar op DVD.

Meer dan 14 miljoen mensen hebben zich vorig jaar geregistreerd op de digitale video-streaming website bmwfilms.com voor de eerste 5 films van de serie The Hire, met regisseurs als John Frankenheimer, Ang Lee, Wong Kar-Wai, Guy Ritchie en Alejandro Gonzales Inarritu.

De hoofdpersoon in de filmserie is 'The Driver' Clive Owen die acteert naast o.a. Gary Oldman, James Brown en F. Murray Abraham. In The Hire spelen ook een aantal speciale gasten mee waaronder Marilyn Manson en Ray Liotta. Via BMWEfilms.com is het nu eveneens mogelijk om een officiele DVD versie van de 8 films in het bezit te krijgen. Deze DVD is niet te koop in de winkel en is alleen via de website te bestellen voor een bedrag van $ 7,75 inclusief het versturen.

BMW

Hostage: geregisseerd door John Woo, in deze actie-thriller is 'The Driver' (Clive Owen) ingehuurd om losgeld af te leveren in ruil voor een vooraanstaande vrouwelijke C.E.O. (Morris) die ontvoerd is. Het afleveren van het losgeld loopt verkeerd en de ontvoerder (Chaykin) geeft een telefoonnummer in plaats van de gegijzelde, The Driver heeft een race tegen de klok om haar te kunnen vinden voordat de batterij van haar mobiel ermee ophoudt - en ze in ademnoodkomt.
Ticker: geregisseerd door Joe Carnahan, een thriller, waarin een mysterieus tikkende koffer moet worden afgeleverd. The Driver wordt de onzekere factor in de film wanneer hij voor een Internationale hoogwaardigheidsbekleder (Abraham) een tikkende koffer moet afleveren bij een geheim agent (Cheadle) en zijn voltallige team die gespannen hun komst afwachten.
Beat the Devil: geregisseerd door Tony Scott, een comedy waarin een knipoog wordt gemaakt naar de popcultuur. The Driver moet een beroemde rockster (Brown) rijden naar een persoon die de duivel moet voorstellen (Oldman) en met wie Brown een ontmoeting heeft. De rockster heeft namelijk ooit zijn ziel verkocht in ruil voor roem en rijkdom, maar nu hij ouder is geworden, wil hij deze afspraak heroverwegen. De duivel daarentegen voelt er weinig voor, maar daagt the rockster en The Driver uit voor een dragrace. Rocker Marilyn Manson voegt aan deze korte film nog een scherpe noot toe.

De speciale DVD versie van The Hire toont de acht korte films en geeft achtergrond informatie over 'the making of' en laat de acteurs vertellen over hun rol in de film.

BMW
 
Websitewww.bmwfilms.com
Deel via