18 maart 2002
 

TE-KO-OP.nl

TE-KO-OP.nl biedt uniek concept aan particuliere autoverkoper

18 maart 2002 | TE-KO-OP.nl (uit te spreken als; TE streepje KO streepje OP punt nl) heeft vandaag haar nieuwe dienst geintroduceerd. Hiermee richt TE-KO-OP.nl zich op de markt van tweedehands auto's.

TE-KO-OP.nl heeft met name voor de particuliere autoverkoper een uniek en eenvoudig concept ontwikkeld. Het is gebaseerd op de traditionele manier van autoverkopen: particulieren die een vel papier achter de ruit van de auto plakken om deze vervolgens aan de straat te zetten. Als het aan TE-KO-OP.nl ligt zal het bekende witte A4-tje worden vervangen door de opvallende en herkenbare TE-KO-OP.nl sticker.

Voor 7 euro kunnen consumenten gebruik maken van TE-KO-OP.nl. Men krijgt dan twee herkenbare TE-KO-OP.nl stickers en een stickercode om zijn/haar auto aan te melden op www.te-ko-op.nl. De stickers dient men op de binnenkant van de autoramen te plakken. De auto is dan herkenbaar als occasion. Potentiele kopers die een auto zien met een TE-KO-OP.nl sticker hoeven alleen maar het kenteken te onthouden en naar www.te-ko-op.nl te surfen. Door het kenteken van de betreffende auto in te voeren, krijgt de bezoeker alle gegevens over die occasion te zien. TE-KO-OP.nl heeft ook de mogelijkheid om auto's te vinden op zoekcriteria zoals merk, model en prijsklasse.

 
Websitewww.te-ko-op.nl
Deel via