20 november 2001
 

Mitsubishi

De website van Mitsubishi Nederland is geheel vernieuwd

20 november 2001 | Mitsubishi heeft haar Nederlandstalige internetsite ingrijpend vernieuwd. De site is te vinden op http://www.mitsubishi-motors.nl en geeft veel informatie over Mitsubishi, de modellen, occasions en de Nederlandse dealerbedrijven.

De vernieuwde site van Mitsubishi Nederland geeft uiteraard actuele informatie over Mitsubishi's personenauto's en bedrijfswagens. Alle vijftien verschillende Mitsubishi modellen staan beknopt beschreven, waarbij aandacht is voor onder meer design, comfort, veiligheid, interieur en technische gegevens. Tevens kan de bezoeker de prijs van zijn of haar favoriete Mitsubishi opzoeken.

Mitsubishi

Wie op zoek is naar een gebruikte Mitsubishi, is op www.mitsubishi-motors.nl eveneens aan het juiste internetadres. Onder het kopje occasions treft de bezoeker een zoekmachine die een selectie maakt van alle door de Mitsubishi-dealers aangeboden gebruikte Mitsubishi's.

Liefhebbers van autosport hoeven zich evenmin te vervelen op de site, want ook Mitsubishi's activiteiten in de diverse takken van autosport krijgen er ruime aandacht. Zo zijn links opgenomen met het laatste nieuws over de prestaties van het Mitsubishi WRC-team. Tenslotte bevat de site dealeradressen, informatie over de Mitsubishi-organisatie, entertainment en vele links naar andere Internetsites.

Mitsubishi
 
Websitewww.mitsubishi-motors
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!