6 november 2001
 

Peugeot

Peugeot biedt vier alternatieve vervoersmogelijkheden tijdens een servicebeurt

6 november 2001 | Recent heeft Peugeot de Peugeot Mobiliteit Service voor haar klanten geïntroduceerd. De Peugeot Mobiliteit Service is een nieuwe dienstverlening. Deze service komt goed van pas als de auto naar de garage moet voor onderhoud of eventueel reparatie en de klant toch graag mobiel wil blijven. De Mobiliteit Service sluit volgens Peugeot perfect aan bij de wensen van de hedendaagse autobezitter.

De Mobiliteit Service van Peugeot biedt de klant vier vormen van vervangend vervoer. Teneerste is er de gratis Peugeot Fiets Service waardoor de klant door middel van een kwalitatief goede fiets toch mobiel is, als zijn of haar auto in de garage staat voor onderhoud of reparatie. Tweede onderdeel van de Mobiliteit Service is de Peugeot Pendel Service, waardoor de betreffende persoon gratis op een afgesproken tijdstip naar zijn of haar bestemming wordt gebracht. De Peugeot Huur Service biedt de klant vanaf EUR 20,87 / NLG 46,- inclusief BTW de mogelijkheid om een Peugeot met 100 vrije kilometers te huren. Tenslotte voorziet de Peugeot Locatie Service voor EUR 44,92 / NLG 99, inclusief BTW in het door de dealer ophalen en het ook weer afleveren van de auto.

De bezitter van de auto kan - indien gewenst - vooraf bij de receptionist aangeven over welke van de vier vervoersmogelijkheden hij of zij wil beschikken als de auto gemist moet worden voor onderhoud of reparatie. Voor bepaalde vervoersmogelijkheden gelden enkele voorwaarden. Met de Peugeot Mobiliteit Service is het voor de Peugeot-dealer mogelijk de klant een betere service op maat te verlenen.

 
Websitewww.peugeot.nl
Deel via