4 november 2001
 

Daihatsu

Daihatsu geeft een set Pressure Mates cadeau aan iedereen die een winterinspectie laat uitvoeren

4 november 2001 | Momenteel kan men bij alle Daihatsu dealers een speciale winterinspectie laten uitvoeren. De Daihatsu dealer controleert de auto (dit hoeft geen Daihatsu te zijn) op een 30-tal punten. Daarnaast wordt er, indien de auto goed is bevonden, een startgarantie afgegeven tot en met maart 2002. Met de winter in aantocht is het niet onverstandig om er voor te zorgen dat de auto betrouwbaar en veilig is. De winterinspectie kan hiervoor zorgen. Wanneer deze inspectiebeurt samenvalt met een onderhoudsbeurt, dan is de winterinspectie helemaal gratis. Om het aanbod aantrekkelijker te maken geeft de Daihatsu dealer een set "Pressure Mates" (bandenspanningindicatoren) t.w.v. Fl. 28,50 incl. BTW cadeau.

Bandenspanning is zeer actueel. Een juiste bandenspanning zorgt voor meer veiligheid, meer rij comfort, minder bandenslijtage, een lager brandstofverbruik, minder bandenlawaai en een beter milieu De "Pressure Mate" is een handig hulpje om snel en continue te controleren of de bandenspanning op het juiste niveau is. De vier bandenspanningindicatoren worden gemonteerd op de plek van het reguliere ventieldopje en is bij een juiste bandenspanning groen. Is de bandenspanning aan de lage kant dan laat het een gele ring zien. De rode ring wordt zichtbaar als de bandenspanning te laag is en dan is bijvullen noodzakelijk. De "Pressure Mate" is verkrijgbaar in 5 bandenspanningniveaus te weten 1.6, 1.8, 2.0, 2.1 en 2.2 bar.

Daihatsu

Ofschoon de "Pressure Mate" cadeau wordt gedaan bij het uitvoeren van de winterinspectie is hij voor een ieder die hiervan geen gebruikmaakt natuurlijk gewoon te koop. Sterker nog de "Pressure Mate" is niet merkgebonden en kan dus op iedere auto worden toegepast. Het enige dat van belang is dat de juiste bandenspanning wordt toegepast.

Daihatsu
 
Websitewww.daihatsu.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!