15 mei 2017
 

Smart Times

Smart Times 2017 vindt plaats in Salou, Spanje

15 mei 2017 | Op 16 en 17 juni 2017 komt de wereldwijde Smart fancommunity bijeen in Salou aan de Spaanse Costa Dorada voor Smart Times 2017. Twee dagen lang vormt Salou het decor voor de grootste bijeenkomst van liefhebbers van de fabrikant van stadsauto's. Er worden duizenden Smart-fans van over de hele wereld verwacht, sommige met individueel aangeklede en omgebouwde Smarts.

Dit jaar wordt veel aandacht besteed aan elektrische auto's onder het motto 'Electrify your life'. De Smart ForTwo, ForFour en ForTwo Cabrio worden voortaan namelijk geleverd met elektrische aandrijflijn Smart is de eerste autofabrikant die zijn gehele modellengamma zowel met verbrandings- als elektromotor levert.

Smart Times

In Salou bieden de organisatoren een gevarieerd programma aan, met onder meer sportactiviteiten, excursies door Catalonië, livemuziek en interviews met designers, tuners en experts. Dit jaar ligt de focus op de Smart-clubs van over de hele wereld. Te midden van de Smart-community kunnen zij zich 'live on stage' presenteren aan de internationale fans.

Een ander hoogtepunt is het optreden van het Australische dj- en producerduo Nervo. De twee zangeressen en DJanes gelden als een van de populairste groepen uit de elektronische muziekscene. Traditionele onderdelen van Smart Times zijn de Smart-vlooienmarkt, de grote Smart-parade die elk jaar veel mensen trekt, en de Smart Times Contest waarbij bezoekers hun favoriete fanauto's kiezen. Verder hebben bezoekers de mogelijkheid om een testrit te maken met de Smart Electric Drive-modellen.

Smart Times
 
Websitewww.smarttimes17.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!