30 oktober 2001
 

Mitsubishi

Nomad en Mitsubishi hebben samen een speciale editie van de L200 gemaakt

30 oktober 2001 | Mitsubishi levert de L200 tijdelijk in een stoere Nomad-uitvoering. De L200 Nomad is voorzien van een riante uitrusting en te herkennen aan de speciale badging. Standaard beschikt hij onder meer over ABS, elektrische ruitbediening, airconditioning, airbags voor bestuurder en passagier en een chroomomrande grille. Bij aanschaf van deze pick-up krijgt de koper een complete tassenset van het bekende outdoor merk cadeau. De L200 Nomad staat vanaf fl. 41.295,- (exclusief BTW) in de prijslijst.

Zowel Mitsubishi als Nomad leveren producten die gemaakt zijn voor zwaar terrein. De samenwerking tussen beide merken is dan ook logisch. Beoefenaars van avontuurlijke sporten als bergbeklimmen, raften en abseilen kennen Nomad. Het merk levert bijvoorbeeld oersterke kleding, schoenen, tassen, slaapzakken en tenten. Sporters met een Nomad-uitrusting zijn opgewassen tegen vele omstandigheden buiten de gebaande paden. Hetzelfde geldt voor de L200 Nomad die over sterke terreincapaciteiten beschikt dankzij de 100 pk sterke 2,5-liter turbodieselmotor en het 4WD-systeem.

Mitsubishi

De L200 Nomad is allround: hij beschikt over een ruime laadbak en natuurlijk de vierwielaandrijving van Mitsubishi. De pick-up is standaard voorzien van een differentieel blokkeringssysteem (100 procent sper) en heeft een grote bodemvrijheid. Het aanhangergewicht van het model is 2800 kilo.

Mitsubishi
 
Websitewww.mitsubishi-motors
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!