15 september 2016
Opel Cascada

Opel Cascada

Opel Cascada nu als Supreme

15 september 2016 | Opel introduceert een speciale uitvoering van de Cascada, bedoeld voor wie in elk jaargetijde extra flair verwacht van zijn cabriolet. Alle details en kleurschakeringen in de Cascada Supreme zijn precies uitgekiend en op elkaar afgestemd. Binnenkort is de vierpersoonscabriolet beschikbaar in de kleuren 'Pull Me Over Red', 'Summit White' en 'Black Meet Kettle'.

De drie carrosseriekleuren worden geaccentueerd door een zwarte grille, zwarte spiegelkappen en 20-inch lichtmetalen wielen in twee tinten glanzend zwart. De omlijsting van de mistlampen en de 'Blitz' in het Opel-logo zijn uitgevoerd in carrosseriekleur. De zwarte softtop is in 17 seconden te openen bij snelheden tot 50 km/u.

Opel Cascada

De stiksels van de bekleding van de stoelen, de deurpanelen en het dashboard zijn met rood geaccentueerd, geïnspireerd door de kenmerkende rode lijn over de flanken van Opels designstudie GT Concept. De naden van de bekleding van het stuurwiel, de middenconsole en de versnellingspook zijn afgewerkt in bijpassend zwart. De inzetten in het dashboard zijn afgewerkt in pianozwarte lak. Verwarmbare, ergonomische AGR-stoelen bekleed met Siena-leder en een driespaaksstuurwiel zijn opties.

De Opel Cascada Supreme beleeft zijn wereldpremière op de Autosalon van Parijs die van 1 tot en met 16 oktober wordt georganiseerd. De prijzen van de Cascada Supreme worden later bekend gemaakt.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!