12 augustus 2016
 

Seat

Seat lanceert DriveApp

12 augustus 2016 | Seat lanceert de DriveApp. Bijzonder is dat de app compatible is met CarPlay. De op het iOS besturingssysteem ontwikkelde Seat DriveApp is nu beschikbaar in de App Store. Hij biedt de mogelijkheid om de inhoud van de op de iPhone geïnstalleerde app op het scherm van de auto te bekijken. In Spanje is de app al beschikbaar, de komende weken verschijnt hij ook in de andere landen waar Seat actief is.

Met de Seat DriveApp hebben gebruikers inzicht in de staat van hun auto. Voorbeelden zijn geheugensteuntjes voor onderhoudsbeurten, inzicht in de bandenspanning of aanbiedingen van de meest nabij gelegen Seat-dealers. De komende weken wordt de app verder uitgebreid met nog meer functies en diensten.

Seat

De Seat DriveApp is ontwikkeld in het Seat Technical Centre, de technologische drijvende kracht achter de Spaanse autofabrikant. Seat is voornemens een ecosysteem voor mobiliteit te creëren, om zo de stap te zetten van een onderneming met de focus op de productie en verkoop van auto's naar een aanbieder van mobiliteitsdiensten.

Seat levert op alle Connect-uitvoeringen reeds technologie voor iPhones die geschikt zijn voor CarPlay, evenals voor Android-apparaten. Seat-modellen met connectiviteitsfuncties bieden bestuurders veel voordelen. Ze blijven al rijdende verbonden met social media op een verantwoorde en veilige wijze.

Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!