25 juni 2016
 

Rolls Royce

Rolls-Royce laat duistere kant zien tijdens Goodwood 2016

25 juni 2016 | Rolls-Royce Motor Cars laat tijdens het Goodwood Festival of Speed een duistere, tot nu toe minder bekende kant van zichzelf zien tijdens de Hillclimb, ofwel de beroemde Heuvelklim. Met op de achtergrond de thuisbasis van Rolls-Royce in zicht treden de Wraith Black Badge en Ghost Black Badge naast elkaar op voor het publiek tijdens het hoogtepunt van het festival.

De krachtigste Rolls-Royce ter wereld krijgt speciaal voor zijn optreden tijdens de Supercar Run de beschikking over 70 Nm extra trekkracht, aangepaste luchtvering en een anders afgestelde automatische versnellingsbak. In- en exterieur worden gedomineerd door de kleur zwart, met als contrast lederen bekleding in een combinatie van Black en Mugello Red.

Rolls Royce

Eveneens zwart, maar met een interieur in Black en contrasterend Cobalto Blue is ook de Ghost Black Badge een van de blikvangers in Goodwood. Het vermogen nam toe met 30 kW (40 pk) tot 450 kW (609 pk) en het koppel steeg ten opzichte van de standaard Ghost. Net zoals de Wraith Black Badge is ook de Ghost Black Badge voorzien van een hoogglans zwarte Spirit of Ecstasy op de grille, het RR-logo in zilver op een zwarte achtergrond en diverse exterieurdetails die donkerkleurig zijn uitgevoerd in plaats van in chroom. Beide auto's staan op 21 inch composietwielen uit koolstofvezel en lichtmetaal.

Black Badge staat voor een donkere, assertieve en zelfverzekerde kant van een nieuwe generatie eigenaren van Rolls-Royce. Het laat de mogelijkheden van Rolls-Royce Bespoke zien, de maatwerkspecialisten die vrijwel elke wens van de klant kunnen vertalen naar de auto.

Rolls Royce Rolls Royce
 
Websitewww.rollsroyce.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!