26 mei 2016
 

Seat

Seat kondigt compacte cross-over aan

26 mei 2016 | Tijdens een internationale dealerbijeenkomst in de haven van Barcelona heeft Seat President Luca de Meo deze week de komst van een compacte cross-over onder de Ateca aangekondigd. Volgend jaar wordt dat na de Ateca, die na de zomer bij de Nederlandse dealers staat, de tweede SUV binnen het modelprogramma van Seat.

Tijdens de dealerbijeenkomst in Barcelona presenteerde Seat zijn strategie en plannen voor de nabije toekomst, met de Ateca als eerste nieuwkomer binnen het modelprogramma. Het evenement vond plaats in het hart van Barcelona's bruisende haven en werd bijgewoond door ruim 2.400 medewerkers van SEAT-dealerbedrijven uit 59 landen.

Seat

Tijdens de bijeenkomst sprak President Luca de Meo zijn dealers bij over de laatste productontwikkelingen bij Seat. "Na de Leon en Ibiza wordt de Ateca de derde pijler onder ons merk. Hij gaat een significante rol spelen in de verdere winstgevendheid van de onderneming en het dealernetwerk", verklaarde De Meo. "Met de Ateca lanceert Seat een productoffensief dat ons modelprogramma verder zal uitbreiden en versterken. Dankzij de Ateca en zijn kleinere broer, de cross-over die we volgend jaar zullen lanceren, is en wordt Seat vertegenwoordigd in de snelst groeiende marktsegmenten"

Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!