11 mei 2016
MINI

MINI

MINI nu ook leverbaar in Seven-uitvoering

11 mei 2016 | Individualiteit is onlosmakelijk verbonden met het MINI gevoel. Met de nieuwe MINI Seven gaat het Britse merk nog een stap verder. Dit is het eerste designmodel van de nieuwste MINI generatie, beschikbaar vanaf productie juli als MINI 3-deurs en MINI 5-deurs. De nieuwe MINI Seven onderscheidt zich met een individuele stijl, dankzij een exclusieve aankleding en uitrusting.

De nieuwe MINI Seven is vernoemd naar de Austin Seven, het model waarmee de productie van de klassieke Mini in 1959 startte. Bij de marktintroductie in juli is er keuze uit vier motoriseringen voor zowel de MINI 3-deurs (gecombineerd verbruik 3,5–5,7 l/100 km; CO2-uitstoot 92–132 g/km) als de MINI 5-deurs ( gecombineerd verbruik 3,6–5,9 l/100 km; CO2-uitstoot 95-136 g/km), met vermogens van 85 kW (116 pk) tot en met 141 kW (192 pk). Het MINI Seven pakket is voor een Cooper/ Cooper D € 2.600,- en voor een Cooper S/ Cooper SD € 1.800,-

MINI

MINI Seven 3-deurs

  • MINI Cooper Seven € 25.090,-
  • MINI Cooper D Seven € 28.090,-
  • MINI Cooper S Seven € 33.290,-
  • MINI Cooper SD Seven € 34.290,-

MINI Seven 5-deurs

  • MINI Cooper Seven € 26.090,-
  • MINI Cooper D Seven € 29.090,-
  • MINI Cooper S Seven € 34.290,-
  • MINI Cooper SD Seven € 35.290,-
MINI

Specifieke designkenmerken: MINI Yours-afwerking in de kleur Lapisluxury Blue; keuze uit nog drie andere lakkleuren; dak en spiegelkappen zijn uitgevoerd in de kleur Melting Silver; lichtmetalen 17-inchwielen in exclusief MINI Seven Spike two-tone design; MINI Seven-sierstroken op dorpels; MINI Seven-logo op de voorspatborden; optionele motorkapstriping in de kleur Melting Silver met Malt Brown omlijnd.

Exclusief interieur met stoffen/lederen stoelbekleding in de kleur Diamond Malt Brown. Het interieur is decoratief afgewerkt in Piano Black, met als optie Colour Line Malt Brown en een MINI Seven-logo op het centrale instrumentarium.

MINI

Additioneel is het exclusieve karakter van dit designmodel te versterken met het optionele MINI Seven Chili-pakket. Er is keuze uit een uitgebreide lijst extra's zoals LED-koplampen, LED-mistlampen, witte richtingaanwijzers, automatische airconditioning, boordcomputer, MINI Driving Modes, MINI Excitement Package, een met leder bekleed multifunctioneel sportstuur, regensensors met automatische inschakelende verlichting, in hoogte verstelbare passagiersstoel, een opbergpakket, een velours mattenset en een verlichtingspakket.

Er is keuze uit talrijke opties om het individuele karakter  verder te versterken, zoals Comfort Access, elektrisch te openen glazen schuifdak, automatische airconditioning met twee zones, Radio MINI Visual Boost, MINI navigatiesysteem en Wired-uitrustingspakket inclusief het navigatiesysteem Professional met MINI Touch Controller.