14 maart 2016
Audi A4

Audi A4

Audi A4 nu als Spring Advantage

14 maart 2016 | Het voorjaar dient zich langzaam maar zeker aan. Voor Audi het moment om het aanbod van de A4 te versterken met een serie nieuwe, gelimiteerd beschikbare Audi A4 Spring Advantage-uitvoeringen.

Met de Audi A4 Spring Advantage voert Audi tot en met eind mei een reeks gelimiteerde uitvoeringen van de Audi A4 sedan en Avant, gebaseerd op een  uitbreiding van de bestaande pakketten.

Zo worden de Pro Line- (meerprijs: € 2.980) en Pro Line S-uitvoeringen (meerprijs: € 5.980) van de Audi A4 Spring Advantage tijdelijk uitgebreid met LED-verlichting voor en achter en diefstalalarm. Uitbreiding naar Matrix LED-verlichting is optioneel. Tegelijkertijd is diefstalalarm tot eind mei ook standaard inbegrepen in de Pro Line Plus Spring Advantage-uitrusting (meerprijs: € 5.980).

Audi A4

De Audi A4 Spring Advantage-uitvoeringen zijn per direct leverbaar bij de Audi-dealers.

Naast de introductie van de A4 Spring Advantage bedient Audi tot eind mei ook de liefhebbers van S line op maat. Per direct is het S line-pakket met sportieve extra's op de Audi A4 Sport Pro Line Spring Advantage namelijk leverbaar voor  € 1.425 (normale prijs: € 2.850).

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!