2 februari 2016
 

Audi

Audi cabrio's nu als Open Day-editie

2 februari 2016 | Audi verklaart het cabrioseizoen voor geopend met de Audi Open Days 2016. Voor de Audi A3 Cabriolet, Audi A5 Cabriolet en Audi TT Roadster gaat nu letterlijk het dak eraf met de introductie van een nieuwe serie Open Days Editions.

Hoewel het nog hartje winter is, gaat bij Audi het dak er nu al af. Met de Audi Open Days wil Audi namelijk benadrukken dat cabriorijden niet alleen is voorbehouden aan de zomermaanden, maar dat met de juiste uitrusting de kap ook open kan wanneer het kwik niet zo hoog oploopt. Interieurcomfort staat bij de Audi Open Days Editions voor de A3 Cabriolet, A5 Cabriolet en TT Roadster daarom centraal.

Audi

Voor de A3 Cabriolet introduceert Audi een Open Days Edition op basis van de Ambition Sport Edition, Ambition Pro Line Plus en Ambiente Pro Line Plus. Deze uitvoering is voorzien van een akoestische stoffen kap, hoofdruimteverwarming voorin, een windschot, verwarmbare stoelen vóór, een opberg- en bagageruimtepakket en lederen bekleding. De meerprijs voor deze Open Days Edition bedraagt € 1.795.

De A5 Cabriolet Open Days Edition volgt dezelfde filosofie. Op basis van de Pro Line- of Sport Edition-uitrusting maakt de Open Days Edition open rijden aantrekkelijker dan ooit. Voor een meerprijs van € 995 beschikt de A5 Cabriolet Open Days Edition standaard over een akoestische cabriokap, hoofdruimteverwarming voorin en verwarmbare en elektrisch verstelbare sportstoelen vóór. In Pro Line-trim is lederen Milano-bekleding eveneens standaard, terwijl de Sport Edition als onderdeel van de S line-uitrusting Fijnnappa-leer meekrijgt.

Audi

Voor de TT Roadster introduceert Audi voor alle uitrustingsniveaus (de instapversie uitgezonderd) een Open Days Edition. Gemeenschappelijke cabriokenmerken zijn bijvoorbeeld hoofdruimteverwarming, een elektrisch bedienbaar windscherm, S-sportstoelen, Fijnnappa-leer en een opberg- en bagageruimtepakket. De prijs van deze Open Days meeruitrusting bedraagt voor alle uitvoeringen € 1.495.

Audi Audi Audi
 
Websitewww.audi.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!