2 februari 2016
 

Ram 1500

Ram 1500 nu ook als Copperhead

2 februari 2016 | Na de Black Edition introduceert US CarDealer.nl nu de Ram 1500 Copperhead. Deze unieke uitvoering, die in een gelimiteerde en genummerde oplage van 25 stuks wordt geproduceerd, is het resultaat van een intensieve samenwerking met JD Customs.

In Nederland zijn er in 2015 meer dan 600 exemplaren van de Ram 1500 verkocht, voornamelijk als grijs kenteken voertuig. Enkele eerdere uitvoeringen zijn de Sport, de Black Edition en de Laramie. Voor iedere ondernemer die zich nog verder wil onderscheiden, is er nu de Copperhead uitvoering.

Ram 1500

Voor de uitvoering van deze limited edition, is de hulp ingeschakeld van JD Customs, een begrip in de wereld van custom design. Zij hebben de Copperhead voorzien van vele koperkleurige details, waaronder de speciale logo's in de grille en op de achterklep, hoofdsteunen met logo's, de remklauwen, een nieuwe aanblik voor de sierlijsten in het interieur en natuurlijk de striping over de gehele lengte van de auto.

De basis van de Copperhead wordt gevormd door de Ram 1500 Sport, een luxueus uitgeruste uitvoering met sportieve details. Zo zijn de elektrisch verstelbare lederen captain seats niet alleen verwarmd, maar ook geventileerd. Ook stuurwielverwarming, een elektrisch bedienbaar schuifdak en een (Nederlands gesporken) navigatiesysteem met Europese kaarten ontbreken niet. De 395 pk sterke HEMI V8 motor gis ekoppeld aan een ZF 8-traps automaat en is de auto voorzien van automatisch te regelen 4x4 aandrijving.

Ram 1500

De gelimiteerde Copperhead uitvoering is exclusief verkrijgbaar bij de zeven Certified US CarDealers, die door heel Nederland te vinden zijn.

Ram 1500 Ram 1500 Ram 1500
 
Websiteuscardealer.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!