20 januari 2016
 

Porsche

Porsche introduceert soundbar

20 januari 2016 | Het originele uitlaatsysteem van een 911 GT3 is er nu als soundbar. Op het eerste gezicht is het een kunstwerk: een origineel uitlaatsysteem van een Porsche 911 GT3 dat op een voet is geplaatst, maar het is in feite een luidspreker.

De 911 GT3 Soundbar is een "Hemholtz 2.1 Virtual Surround" systeem met een 200 Watt-subwoofer, die is geïntegreerd in de uitlaatdemper; een origineel Porsche onderdeel. De geluidsbeleving wordt extra intensief doordat de trillingen voelbaar zijn via de twee uitlaatpijpen. Voor audiofielen is het bovendien belangrijk om te weten dat de 911 GT3 soundbar beschikt over een Dolby Digital Decorder en DTS TruSurround voor een surround sound-beleving.

Porsche

De 911 GT3 soundbar is op verschillende manieren te koppelen aan geluidsbronnen. Zo is er een analoge poort (RCA Jack), een dubbele digitale input (coax en optisch) en uiteraard een Bluetooth 3.0 draadloze interface. Via Bluetooth is audio-transmissie mogelijk via een smartphone of tablet.

De Porsche 911 GT3 Soundbar is 74 cm breed, 28 cm breed en 32 cm hoog. Hij weegt 19 kg en kost € 2.949. Bestellen kan via de officiële Porsche Webshop. De levering start in maart van dit jaar.

Porsche
 
Websitewww.porsche.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!