10 december 2015
 

Skoda

Skoda geeft WeTransfer Plus accounts weg

10 december 2015 | Dankzij een samenwerking met WeTransfer biedt Skoda nu ook alle ruimte voor megabytes. WeTransfer-gebruikers die tot en met 9 januari 2016 op de advertentie van de Skoda Superb Combi klikken, krijgen gedurende de actieperiode een gratis WeTransfer Plus-account. Dat betekent dat ze in plaats van 2 GB maar liefst 20 GB aan bestanden gratis kunnen verzenden.

Het uitgangspunt voor de samenwerking tussen Skoda en We Transfer is samen te vatten in één woord: ruimte. Elke Skoda biedt volop ruimte voor zowel inzittenden als bagage. WeTransfer biedt ook ruimte: gebruikers kunnen met deze online dienst bestanden met een grootte van maximaal 2 GB gratis versturen.

Skoda

Vanaf nu komen WeTransfer-gebruikers veelvuldig Skoda-advertenties tegen op hun online verzendplatform. Een nieuwe Superb Combi (met een bagageruimte van 1.950 liter de ruimste auto in zijn klasse) en een groot aantal gigabytes gaan daarin een ludiek samenspel aan. Door simpelweg op de button in de advertentie te klikken, krijgen de gebruikers tijdelijk een gratis WeTransfer Plus-account. Hiermee kan gratis 18 GB meer aan bestanden worden verstuurd. Zo biedt de Superb Combi ook online alle ruimte. Om een idee te geven: dit zijn maar liefst 489 instructieboekjes (42 MB per boekje) van 292 pagina's in digitale vorm van de Skoda Superb Combi.

De gezamenlijke actie van Skoda loopt tot en met 9 januari 2016.

Skoda
 
Websitewww.skoda.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!