22 oktober 2015
Land Rover

Land Rover

Land Rover introduceert Discovery Landmark

22 oktober 2015 | Land Rover introduceert een nieuwe Special Edition van de Discovery: de Landmark. Nieuwe kenmerkende exterieur- en interieurdetails maken de Discovery exclusiever en luxer. Deze Special Edition van de Land Rover Discovery is vanaf eind oktober te bestellen. De levering start in januari 2016.

De Land Rover Discovery Landmark is gebaseerd op de Discovery HSE. Hoogglanzende dakdragers over de volle lengte accentueren het kenmerkende, getrapte dak van de Discovery. Zwarte ventilatieopeningen in de spatborden en de zwarte grille en spiegelkappen contrasteren fraai met de zilverkleurige badges op de motorkap en de achterklep en met de speciale Landmark-badges op de flanken. Lichtmetalen vijfspaaks 20-inchwielen vervolmaken deze Landmark-uitvoering.

Land Rover

Er zijn vijf carrosseriekleuren voor de Discovery Landmark. Daarvan is Zanzibar exclusief voorbehouden aan de Landmark. De overige vier carrosseriekleuren zijn Waitomo Grey, Santorini Black, Yulong White en Indus Silver.

Het interieur van de Discovery Landmark is standaard voorzien van met Windsor-leder beklede zetels en het Extended Leather Pack, waarmee ook het dashboard en de portieren met leder zijn bekleed. Er zijn drie uitvoeringen: Ebony, Almond en Tan. De laatste is nieuw voor de Discovery en omvat Tan lederen bekleding voor de stoelen en Ebony-zwarte lederen bekleding voor de portieren en het dashboard. Het Tan-interieur is afgewerkt met Straight Grained Wallnut in de middenconsole en portieren.

Land Rover

De prijzen van de Land Rover Discovery SDV6 Landmark beginnen bij € 109.790.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!