16 oktober 2015
 

Qoros 5 SUV

Qoros presenteert nieuwe 5 SUV

16 oktober 2015 | Qoros presenteert in Milaan de nieuwe 'stads SUV', de Qoros 5. Tijdens de Chinese Automobile Brand Promotion, een actie van de grootste en modernste Chinese autofabrikanten, straalt de Qoros 5 SUV de wereld tegemoet.

Door juist in de Milan Expo, het beursgebouw van Milaan, een gloednieuw model te presenteren laat Qoros zien net iets meer durf te hebben dan de rest. Voorafgaand aan de presentatie in de Milan Expo hebben Qoros en vijftien andere Chinese automerken een indrukwekkende 15.000 kilometer afgelegd in 26 dagen om via de bekende Zijderoute vanuit China naar Milaan te rijden.

Qoros 5 SUV

Doel was om de wereld te laten zien dat het met de kwaliteit van Chinese auto's wel goed zit. Het konvooi startte aan de voet van de Chinese Muur en reed via modderige wegen in het Verre Oosten via Rusland naar de Duitse snelwegen, waar het gaspedaal eindelijk ingetrapt kon worden. De nieuwe Qoros 5 SUV is ontworpen door designteams in Shanghai en München en rond op dit moment de allerlaatste tests op de openbare weg af in Granada, Spanje.

Sun Xiaodong, executive vicepresident van Qoros, licht samen met vertegenwoordigers van andere Chinese automerken het doel van de reis toe op het Silk Road Plein van het beursgebouw in Milaan: "Onafhankelijkheid is de basis voor alle nieuwe ontwerpen. Het is daarom geen toeval dat we hier zijn: Milaan is het centrum van wetenschap, technologie, mode en innovatie. Door juist hier de nieuwe Qoros 5 SUV aan de wereld te presenteren, laten we zien dat ons Chinees-Europese ontwerp aansluit bij de dynamiek en sfeer van deze stad".

Qoros 5 SUV

De presentatie van de Qoros 5 SUV volgt op een periode waarin Qoros al drie nieuwe modellen introduceerde en vele internationale prijzen won.Het wereldwijde publieksdebuut van de Qoros 5 SUV staat gepland voor november 2015, op de Guangzhou Auto Show.

Qoros 5 SUV Qoros 5 SUV
 
Websitewww.qorosauto.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!