3 september 2015
Audi A4

Audi A4

Audi lanceert app voor nieuwe A4

3 september 2015 | De nieuwe Audi A4 arriveert in november in realtime bij de Nederlandse Audi-dealers. Nu al geeft de premium middenklasser voor gebruikers van iOS- en Android-apparaten zijn kenmerken prijs via de 'Audi A4 Experience' virtual reality app.

Met behulp van een virtual reality bril of de Cardboard-versie (binnenkort te bestellen in de Audi webshop) kunnen geïnteresseerde kopers via de Audi A4 Experience app virtueel plaatsnemen achter het stuur van de A4, voor een 360 graden kijkje in het interieur.

Audi A4

Daarnaast laat de app gebruikers nader kennismaken met de nieuwe TDI- en TFSI-motoren en kunnen ze het geluid van het Bang & Olufsen 3D Sound System ervaren. Ook de nieuwe Matrix LED-verlichting en de vele mogelijkheden van de Audi virtual cockpit komen in de Audi A4 Experience app uitgebreid aan bod, naast tal van andere voorzieningen.

Overigens is de app ook zonder virtual reality bril of Cardboard te gebruiken. De Audi A4 Experience app is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten en is nu te downloaden in de App Store en via Google Play.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!