1 september 2015
 

Nissan

Nissan verlengt garantie op bedrijfswagens

1 september 2015 | Nissan verlengt de garantie op bedrijfswagens tot vijf jaar. Deze garantietermijn (met een maximum van 160.000 kilometer) geldt voor lichte bedrijfswagens met diesel- of benzinemotor, nieuw aangeschaft op of na 1 september 2015.

De fabrieksgarantie omvat onderdelen van lakwerk tot accu en van onderstel tot aandrijflijn. Ook originele Nissan-accessoires vallen onder de nieuwe garantie.

Nissan

Ponz Pandikuthira, Director of Light Commercial Vehicles bij Nissan Europe, zegt: "Nissan heeft een lange traditie op het gebied van bedrijfswagens. We willen onze positie in Europa versterken. De focus ligt op de klant. Onze vernieuwende fabrieksgarantie van vijf jaar was de uitkomst van een uitvoerig onderzoek onder bedrijfswagen-klanten. Daarnaast benadrukken we met deze nieuwe fabrieksgarantie het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten, wat zich voor onze klanten vertaalt in extra zekerheid en kostenbesparing".

Nissan heeft een omvangrijk modelgamma van lichte bedrijfswagens met onder meer de Navara pick-up, vanaf begin 2016 de compleet nieuwe NP300 pick-up, de NV200 en de NV400 bestelauto's en de NT400 Cabstar en NT500 vrachtwagens.

Nissan
 
Websitewww.nissan.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!