20 augustus 2015
 

Lexus

Lexus biedt aankoopkeuring voor occasions

20 augustus 2015 | De Lexus dealers bieden kopers van een elders gekochte gebruikte Lexus de mogelijkheid hun auto door de officiële Lexus dealer na te laten kijken. Deze Lexus aankoopkeuring kost 79 euro inclusief BTW en is inclusief een Hybrid Health Check.

In totaal worden 18 punten nagekeken, waaronder de remmen en schijven, het koelsysteem en de schokdempers. De Lexus aankoopkeuring biedt de nieuwe eigenaar van een gebruikte Lexus Hybrid tevens de kans kennis te komen maken met het team van zijn of haar toekomstige Lexus dealer. En mocht dat nodig zijn, dan ontvangt de klant een offerte voor extra werkzaamheden.

Lexus

De Hybrid Health Check is een controle om er zeker van te zijn dat de hybride technologie van de Lexus in kwestie optimaal presteert. De Lexus dealer kijkt het complete Lexus Hybrid Drive systeem na en voert noodzakelijke aanpassingen door. Is alles in orde, dan ontvangt de klant een certificaat. Dit geeft extra zekerheid want mocht er naderhand iets niet optimaal functioneren, dan lost de Lexus dealer dit kosteloos op. Het certificaat is overdraagbaar en geldt tot de auto een leeftijd van tien jaar bereikt heeft.

Lexus
 
Websitewww.lexus.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!