31 juli 2015
 

Donkervoort

Donkervoort vergroot netwerk in Duitsland

31 juli 2015 | De groei van Donkervoort in Duitsland zet zich voort. Nog geen anderhalf jaar na de opening van een gloednieuwe vestiging op het Bilster Berg Drive Resort breidt Donkervoort het Duitse verkoop- en service netwerk uit dankzij een nieuw samenwerkingsverband. Vanaf september 2015 zal een kleine Donkervoort vestiging te vinden zijn in de Classic Remise te Düsseldorf. Donkervoort hoopt, mede dankzij de makkelijk bereikbare en aantrekkelijke locatie, de Duitse markt uit te breiden en als zodanig bestaande klanten en geïnteresseerden beter te kunnen ondersteunen in zowel verkoop als after sales en onderhoud.

De Classic Remise Düsseldorf (voormalig Meilenwerk) is gevestigd in een monumentale, gerestaureerde locomotief- en treinloods. Het gebouw huist een permanente 'tentoonstelling' van historische, exclusieve en klassieke auto's en heeft diverse kleine showrooms van autodealers, leveranciers van onderdelen en accessoires, auto literatuur, kleding, modelauto's, etcetera.  Ook bevindt er zich een gezellig restaurant en chique 'garages' waarin particulieren hun waardevolle auto's veilig kunnen stallen en tentoonstellen.

Donkervoort

De Donkervoort vestiging in de Classic Remise biedt hier een full service concept, zowel op het gebied van verkoop als after-sales, mede dankzij de directe link met de andere Donkervoort vestiging op het Bilster Berg Drive Resort, gelegen op zo'n twee uur reisafstand. In de bescheiden showroom, die Donkervoort deelt met partner COMCO Leasing, worden zowel de nieuwste als een selectie van gebruikte Donkervoorts getoond. In de toekomst zal dit worden aangevuld met een goed gevuld accessoire- en merchandising gedeelte. Op korte termijn organiseert Donkervoort een open dag voor genodigden ter kennismaking van deze nieuwe locatie.

"Als gerenommeerde Duitse leasingmaatschappij zijn wij zeer blij een fantastische partner in Donkervoort te hebben gevonden voor deze samenwerking in de Classic Remise Düsseldorf. Deze samenwerking stelt ons daarnaast in staat om onze diensten – waaronder leasing en financiering van een Donkervoort tegen aantrekkelijke tarieven - aan (toekomstige) Donkervoort rijders aan te kunnen bieden.", zei Marcus Keller van  COMCO Leasing.

Donkervoort

De aftrap van de samenwerking met COMCO Leasing zal plaatsvinden tijdens de Classic Days op Schloss Dyck van 31 juli tot en met 2 augustus 2015.

Donkervoort Donkervoort
 
Websitewww.donkervoort.nl
Deel via