22 juli 2015
Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Nissan lanceert Qashqai Business Edition

22 juli 2015 | Nissan brengt met de Business Edition een bijzonder luxe en speciaal geprijsde uitvoering van de Qashqai uit. Hij is voorzien van diverse extra's, van het geavanceerde Nissan Safety Shield tot lederen bekleding en als bonus een groot glazen panoramadak. De Qashqai Business Edition is te leasen vanaf 499 euro per maand. Dankzij de efficiënte dieselmotor komt de fiscale bijtelling uit op 20 procent.

De Nissan Qashqai Business Edition biedt extra uitrusting en technologie voor een speciale prijs. Op de lijst extra's staan ook geavanceerde technische voorzieningen als de Around View Monitor, het Chassis Control System en Nissan Connect 2.0 voor audio, navigatie en communicatie.

Nissan Qashqai

Met de 1.5 dCi-dieselmotor heeft de luxe Qashqai een efficiënte krachtbron die via een handbediende zesbak de voorwielen aandrijft. De CO2-uitstoot bedraagt volgens de voorgeschreven NEDC-test 99 gram per kilometer. Dat betekent een fiscale bijtelling van 20 procent voor zakelijk gebruikers, wat neerkomt op een netto bijtelling van circa 210 euro per maand.

De Qashqai Business Edition is per direct leverbaar.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!