18 juni 2015
Volkswagen Golf Sportsvan

Volkswagen Golf Sportsvan

Volkswagen Golf Sportsvan in prijs verlaagd

18 juni 2015 | Het nieuwe modeljaar brengt voor de Golf Sportsvan zo zijn voordelen met zich mee. De uitrusting wordt  uitgebreid en tegelijkertijd dalen de prijzen. De extra ruime en veelzijdige versie van de Golf is er nu vanaf 22.750 euro. Voor elke Golf Sportsvan geldt bovendien een extra inruilpremie van maximaal 1.500 euro.

De Golf Sportsvan is er als 85 pk sterke 1.2 TSI Easyline nu vanaf 22.750 euro, en als Trendline met de nieuwe, 115 pk sterke 1.0 TSI-benzinemotor vanaf 24.950 euro. Hun standaarduitrusting wordt uitgebreid met Radio Composition Color met kleuren-aanraakscherm, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, mistlampen met bochtverlichting en een klein lederpakket. Het klantvoordeel bedraagt 1.336 euro. Voor deze Easyline en de Trendline geldt tot eind augustus een inruilpremie van 1.000 euro.

Volkswagen Golf Sportsvan

Ook de Golf Sportsvan Comfortline wordt completer. Bovenop de extra uitrusting van de Trendline krijgt de Comfortline nu standaard parkeersensoren voor en achter (PDC) en 16-inch lichtmetalen velgen. Hij is er nu vanaf 26.790 euro. Het klantvoordeel bedraagt 1.911 euro, aangevuld met een inruilpremie van 1.000 euro.

Topuitvoering Highline wordt uitgebreid met Radio Composition Media met 16,5 cm groot aanraakscherm en Bluetooth, achteruitrijcamera, parkeersensoren rondom (PDC) en 17-inch lichtmetalen wielen. De basisprijs is verlaagd naar 28.790 euro. Dit betekent een klantvoordeel van 1.956 euro. Tot en met 31 augustus komt daar een inruilpremie van 1.500 euro bij.

Volkswagen Golf Sportsvan

De Golf Sportsvan Business Edition Connected is gebaseerd op de Highline en krijgt dus bovengenoemde extra's. Eveneens standaard is de Mijn Volkswagen app - die de Golf Sportsvan 'connect' met zijn berijder. Een tweejarig abonnement voor alle online mogelijkheden die dat biedt, is inbegrepen. Verder onderscheidt de standaard-uitrusting zich door een Milano lederen/Alcantara interieur, het radio-navigatiesysteem Discover Media (West-Europa) inclusief de mobiele online diensten 'Guide & Inform', een Klasse III diefstalalarm en getint glas (65%) achter. De Golf Sportsvan Business Edition Connected is er vanaf 28.950 euro.