12 mei 2015
Seat Mii

Seat Mii

Seat introduceert Mii Sport Connect

12 mei 2015 | De Seat Mii is tijdelijk verkrijgbaar als Sport Connect. Dit is een extra compleet uitgevoerde versie waar letterlijk muziek in zit: het Sound System met zes speakers en subwoofer heeft een uitgangsvermogen van300 Watt. De Mii Connect is er als drie- en vijfdeurs en er is keus uit twee benzinemotoren; beide voldoen aan de Euro 6 emissienorm. De prijzen starten bij 12.125 euro.

Voor een aangenaam klimaat in het interieur beschikt de Mii Sport Connect standaard over airconditioning en donker getinte ramen achter. Het Sound System omvat een radio, een CD- en MP3-speler en een Aux-aansluiting; muziek van externe datadragers is dus ook af te spelen. Het geluid is krachtig dankzij zes luidsprekers, een subwoofer en een 300 Watt-versterker. DAB+ digitale radio is leverbaar als optie.

Parkeren wordt vergemakkelijkt door de parkeersensoren achter, met de cruise control is de snelheid vast te zetten en de boordcomputer geeft op elk gewenst moment relevante informatie. De ramen voor zijn evenals de (verwarmde) buitenspiegels elektrisch bedienbaar. Ook standaard is de voorbereiding voor het Portable System, het uitneembare multimediasysteem met navigatie.

Seat Mii

De Mii Sport Connect komt pittig voor de dag: standaard heeft hij 15 inch lichtmetalen velgen en mistlampen in de voorbumper. In het interieur springt de zwarte 'Visual'-bekleding in het oog. Als optie is zwarte alcantara bekleding met grijze biezen beschikbaar. Ook een in hoogte verstelbare passagiersstoel is tegen meerprijs te leveren, de bestuurdersstoel heeft standaard hoogteverstelling.

De Mii Sport Connect is leverbaar met keus uit twee benzinemotoren: de 1.0 met 44 kW/60 pk en de 1.0 met 55 kW/75 pk. Beide krachtbronnen voldoen nu aan de Euro 6 emissienorm. De 1.0 55 kW/75 pk is ook leverbaar met automaat. Bij zakelijke inzet komt elke Mii Sport Connect in aanmerking voor 20% fiscale bijtelling.

De prijzen:

Seat Mii

Mii Sport Connect 1.0 44 kW/60 pk Ecomotive: € 12.125
Mii Sport Connect 1.0 55 kW/75 pk: € 13.125
Mii Sport Connect 1.0 55 kW/75 pk automaat: € 13.325

De meerprijs voor de vijfdeurs-uitvoering bedraagt in alle gevallen 325 euro.