24 april 2015
 

Audi

DHL en Amazon leveren pakketjes af in Audi-kofferbak

24 april 2015 | Audi, DHL en Amazon maken het aankopen doen via internet eenvoudiger. Pakketjes kunnen voortaan namelijk worden afgeleverd in de kofferbak van een Audi. Met de nieuwe dienst 'Audi connect easy delivery' wordt het mogelijk om een DHL-koerier eenmalig sleutelloos toegang te geven tot de bagageruimte. Audi connect easy delivery is momenteel in ontwikkeling. In mei start in München een pilotproject.

In de toekomst wordt het mogelijk om bij online-bestellingen een Audi als 'afleveradres' op te geven. Thuis blijven is dus niet meer nodig en koeriers hoeven niet meer extra te rijden als een pakketje niet kan worden afgeleverd. Zo draagt Audi connect easy delivery bij aan een efficiëntere logistiek rondom brieven en pakketten. Bij het pilotproject dat komende maand in München van start gaat, zijn DHL en Amazon ontwikkelingspartners.

Audi

Een Audi-rijder die een online-bestelling doet, kan DHL eenmalig sleutelloos toegang geven tot zijn bagageruimte. Dit geldt voor de afgesproken tijdspanne die voor de aflevering van het pakket staat. Zodra het pakketje is afgeleverd en de bagageruimte weer wordt gesloten, vervalt de mogelijkheid tot toegang.

Een volgende stap van Audi connect easy delivery is het verzenden van brieven en pakketjes. DHL kan brieven en pakketjes in de bagageruimte oppikken en doorsturen naar het afleveradres; dit kan uiteraard ook de bagageruimte van een Audi zijn.

Audi
 
Websitewww.audi.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!