19 januari 2015
 

Land Rover

Barbour en Land Rover brengen kledinglijn uit

19 januari 2015 | Twee op-en-top Britse merken, Barbour en Land Rover, kondigen hun tweede samenwerking op kledinggebied aan voor het seizoen voorjaar/zomer 2015. De collectie is geïnspireerd door de belangrijkste kenmerken van beide merken en biedt kleding die zich kenmerkt door gedeelde waarden als capaciteiten, design, betrouwbaarheid en stijl. De kledingstukken zijn geïnspireerd door Land Rover's design en vormen een interpretatie van de tradities van de twee merken.

In deze lifestyle-collectie worden lichtgewicht jacks aangevuld met gilets en een programma truien, shirts, jerseys en design T-shirts. Het programma jacks biedt de keuze uit de materialen wax, leder en quilt, en alle modellen hebben een flatterende snit, met lederen elementen. Het grille-patroon is op slimme wijze gebruikt als effect in bepaalde kledingstukken.

Land Rover

De kledingdetails zijn geïnspireerd door de details van Land Rover modellen, zoals de grille en designlijnen. Lindsey Weaver, Global Licensing & Branded Goods Director Land Rover, verklaart: "Dit is een ideale samenwerking voor Land Rover, waarbij beide merken uitstralen wat zo fantastisch is aan Brits design. Met hun hang naar stijl en comfort, worden zowel Barbour als Land Rover bewonderd om hun robuustheid en geschiktheid voor elk terrein en alle weersomstandigheden. Daardoor is deze kleding geschikt voor alle locaties en alle omstandigheden".

De collectie is vanaf februari 2015 beschikbaar via de reguliere Barbour verkoopkanalen.

Land Rover
 
Websitewww.landrover.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!