6 januari 2015
 

Morgan

Morgan en TVR naar Louwman Exclusive

6 januari 2015 | Louwman vertegenwoordigt via haar werkmaatschappij BV Nimag al 45 jaar Morgan en 35 jaar TVR. Louwman Group heeft besloten deze merken per 1 februari a.s. onder te brengen bij Louwman Exclusive. In de showroom van Louwman Exclusive langs de A2 in Utrecht komen de Morgans en TVR's beter tot hun recht. Daarnaast wordt bij Louwman Exclusive een doelgroep bereikt die nu niet in aanraking komt met deze bijzondere Britse merken, maar die wel de passie heeft die daarbij past.

Het oer-Britse Morgan bouwt al meer dan honderd jaar open sportwagens met drie of vier wielen. Het bekendst zijn de Plus 4 en Plus 8 terwijl de Aero Coupe en Aero Supersports inmiddels ook respect afdwingen bij eigenaren en liefhebbers van supercars.

Morgan

TVR is wellicht iets minder bekend dan Morgan, maar bestaat al bijna zeventig jaar. En hoewel het de laatste jaren wat stil is rond het merk, bestaat er in Nederland een grote groep liefhebbers van modellen als de S, Griffith en Chimaera, onder meer vanwege het kenmerkende geluid van de krachtige V8-motoren.

Vanzelfsprekend is ook het onderhoud van de Morgans en TVR's bij Louwman Exclusive in goede handen. De ervaren medewerkers van BV Nimag verhuizen namelijk mee naar Utrecht. Daarmee blijven de kennis en de ervaring die in 45 jaar zijn opgebouwd behouden en zijn zowel auto's en klantwensen in kundige handen.

Morgan Morgan
 
Websitewww.louwmanexclusive.
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!