22 december 2014
Skoda Superb

Skoda Superb

Skoda geeft schets nieuwe Superb vrij

22 december 2014 | Skoda heeft een eerste schets van de geheel nieuwe Superb vrijgegeven. De nieuwe Skoda Superb is een revolutie van de vertrouwde Skoda designtaal. De nieuwe Superb staat vanaf midden 2015 bij de dealers.

Het nieuwe vlaggenschip van Skoda heeft de expressieve vormen van het VisionC studiemodel met nieuwe, meer dynamische proporties dan voorheen. Met zijn uiterlijk hoopt Skoda automatisch aanzien te krijgen voor het topmodel. Hij moet visuele impact in het middenklasse segment geven; met scherpe en gespierde lijnen is hij meer evenwichtig dan ooit tevoren. De kenmerkende vormen van het exterieur zijn ook terug te vinden in het interieur.

Skoda Superb

Dit volledig nieuwe model tilt de Skoda de Superb naar eigen zeggen het hoogste niveau van de middenklasse. De derde generatie moet nieuwe klanten aantrekken en mensen geïnteresseerd maken in het merk en de modellen.

De nieuwe Skoda Superb beleeft halverwege februari zijn wereldpremière in Praag, gevolgd door de introductie op de Autosalon van Genève begin maart. De marktintroductie staat gepland voor medio 2015.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!