5 december 2014
 

Ferrari Sergio

Eerste Ferrari Sergio afgeleverd

5 december 2014 | De eerste Ferrari Sergio is gearriveerd in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij is vandaag afgeleverd aan zijn nieuwe eigenaar, de SBH Royal Auto Gallery in de VAE, op het Abu Dhabi Yas Marina Circuit, waar momenteel de Finali Mondiali Ferrari plaatsvindt en waar tevens het Ferrari World attractiepark is gevestigd.
Ferrari Sergio

De Sergio is ontworpen door Pininfarina en er worden slechts zes exemplaren van deze limited edition roadster geproduceerd. De naam Sergio verwijst naar Sergio Pininfarina en vormt een ode aan de zestig jaar lange samenwerking tussen het designbureau en Ferrari.

Ferrari Sergio

De Ferrari Sergio is gebaseerd op de Ferrari 458 Spider en heeft diens technologische kenmerken behouden, evenals alle functionele elementen van het interieur. De Sergio wordt aangedreven door de nieuwste 605 pk sterke versie van Ferrari's atmosferische 4.497cc V8 die bij drie opeenvolgende gelegenheden de titel 'International Engine of the Year' kreeg toegekend. Deze krachtbron zorgt ervoor dat de auto in 3 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert.

Ferrari Sergio Ferrari Sergio
 
Websitewww.ferrari.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!