20 november 2014
 

Seat

Winterdeals tijdens Seat Season

20 november 2014 | Seat heeft het winterseizoen ingeluid met de aftrap van het Seat Season, met winterdeals. Tot het einde van het jaar geeft Seat bijvoorbeeld een gratis set lichtmetalen velgen mét winterbanden bij aanschaf van een nieuwe Mii, Ibiza of Leon. En kunnen Seat-rijders bij hun dealer terecht voor de eveneens gratis Seat Wintercheck, om hun auto op 25 wintergevoelige onderdelen te laten controleren.

Het Seat Season staat voor Seat-rijders inmiddels synoniem voor voordeel. Op nieuwe modellen, maar ook op accessoires en services. De winterdeals die Seat tot 30 december 2014 sluit, vormen een vervolg op die traditie.

Seat

Tijdens het Seat Season ontvangen kopers van een nieuwe Mii, Ibiza of Leon gratis een complete set winterwielen, met winterbanden op lichtmetalen velgen. Voor de Mii levert Seat een set in 14 inch, voor de Ibiza en Leon meten de winterwielensets zelfs respectievelijk 15 en 16 inch. Het voordeel loopt daarbij op van € 690 voor de Mii tot € 990 bij aanschaf van een nieuwe Leon.

Nog zo'n winterdeal is de Seat Wintercheck ter waarde van € 19,50, die voor Seat-rijders tot het einde van het jaar geheel gratis is. Bovendien ontvangen klanten die de wintercontrole laten uitvoeren van hun dealer als cadeautje een set "Touch Gloves", om met handschoenen aan toch hun touchscreen smartphone te kunnen bedienen.

Seat

Tijdens de Wintercheck controleert de Seat-dealer een auto op 25 punten die extra gevoelig kunnen zijn voor invloeden van een strenge winter. Eventuele gebreken worden uiteraard ter plekke verholpen, waarmee Seat-rijders met een gerust gevoel de winter in eigen land of de lange trip richting een wintersportoord tegemoet kunnen zien. Een afspraak plannen voor het uitvoeren van de Wintercheck kan via de website van Seat.

Seat Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!