24 september 2014
 

BMW

BMW Magazine nu ook als app

24 september 2014 | De laatste designtrends, reistips en ander exclusief nieuws van BMW is nu ook digitaal verkrijgbaar in meerdere talen. Gebruikers kunnen een app downloaden en ontvangen daarmee het digitale magazine. Het BMW magazine is te lezen op een tablet, een smartphone (Android en iOS) of ieder ander platform via een webbrowser.

Foto's en artikelen over bekende BMW persoonlijkheden en informatie over de nieuwe modellen zijn toegevoegd aan de bijdragen uit het gedrukte tijdschrift. Verder brengen exclusieve video's de redactionele inhoud nog tot leven.

BMW

BMW Magazine Digital is beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans en Frans. Sommige landen hebben zelfs een versie met specifieke content uit dat land.

Het gedrukte BMW Magazine is al sinds 1989 het internationale relatiemagazine van BMW AG. Het verschijnt twee keer per jaar (in maart en september) onder leiding van redacteur Adriano Sack. Het honderd pagina's tellende lifestyle magazine wordt wereldwijd uitgegeven in 24 talen. De oplage bedraagt in totaal drie miljoen exemplaren in zo'n honderd landen.

BMW
 
Websitewww.bmw.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!