17 september 2014
Smart ForTwo

Smart ForTwo

Smart viert 'urban joy' in Rotterdam

17 september 2014 | Van 25 tot en met 28 september presenteert Smart op het Willemsplein in Rotterdam het evenement 'Smart for Rotterdam',  met tal van optredens, activiteiten en shows en een ware publieksprimeur. Voor het eerst zijn de nieuwe Smart ForTwo en Smart ForFour in Rotterdam in realtime te bewonderen. 'Smart for Rotterdam' is het evenement dat het centrum van de havenstad eind september domineert als onderdeel van een Smart roadshow die momenteel 15 grote Europese steden aandoet.

Smart for Rotterdam belicht het thema 'urban joy' in Rotterdam met een gevarieerd programma; met verschillende DJ's en live-acts, met optredens van onder meer de Jeugd van Tegenwoordig en een DJ-set door Kraak & Smaak. Verder zullen er straatartiesten, een photoboot, de silent disco, een fashionshow by Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam en tal van workshops en activiteiten zijn voor grote én kleine bezoekers van de roadshow. De toegang tot het evenement is geheel gratis.

Smart ForTwo

Uiteraard zullen op het Willemsplein (naast de voet van de Erasmusbrug) de spotlights gericht zijn op de nieuwe Smart ForTwo en Smart ForFour, die tijdens de roadshow in Rotterdam voor het publiek voor het eerst van dichtbij te bewonderen zijn. De Smart ForTwo is compleet nieuw. Voor het eerst wordt het concept met de motor achterin door Smart ook toegepast in de vierpersoons  ForFour.

Medio juli werden de nieuwe Smart modellen in Berlijn voor het eerst aan de wereldpers gepresenteerd. Nu maken ze ook hun opwachting in Rotterdam, waar bezoekers van de roadshow ruimschoots vóór de marktintroductie in november kennis kunnen maken met de nieuwe Smart generatie.

Smart ForTwo

Naast de ForTwo en ForFour maakt ook de innovatieve Smart ebike zijn opwachting in Rotterdam, met voor de bezoekers de mogelijkheid om de ebike uit te proberen voor een proefrit over de Erasmusbrug en langs de Kop van Zuid.

Het 'Smart for Rotterdam' evenement maakt deel uit van een Europese roadshow van Smart. Tussen juli en november doet de roadshow in totaal 15 Europese steden aan: Hamburg, Berlijn, Keulen, Frankfurt, Wenen, Brussel, München, Zürich, Rotterdam, Milaan, Rome, Parijs, Barcelona, Madrid en Lissabon.

Smart ForTwo

Het motto 'Smart for Rotterdam' benadrukt een visie die Smart 'for' (VOOR) noemt, met de insteek om ergens vóór te zijn in plaats van ertegen. Om te benadrukken dat Smart een hogere kwaliteit van leven in de stad onderschrijft: meer ruimte, meer mobiliteit; meer 'urban joy'.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!