11 september 2014
 

Morgan

Morgan opent tweede verkooppunt in Nederland

11 september 2014 | Het Britse Morgan krijgt een tweede verkooppunt in Nederland. Vanaf 1 oktober staan de handgebouwde modellen van het sportwagenmerk in de showroom van Louwman Exclusive langs de A2 bij Utrecht. Vooruitlopend op dit mooie moment is op 20, 22 en 23 september aanstaande de Morgan Plus 8 Speedster, een zeer speciaal en gelimiteerd model, in Utrecht te bewonderen.

Met het inrichten van een tweede verkooppunt in ons land, het pand van Louwman Exclusive aan de A2 in Utrecht, komt Morgan in een showroom terecht vol andere merken en modellen voor gepassioneerde autoliefhebbers. Naast Louwman Exclusive blijft Nimag in Vianen, eveneens onderdeel van de Louwman Groep,  Morgan voeren.

Morgan

Arjen van Beek, algemeen directeur van Louwman Exclusive: "Morgan is een uniek merk met zeer bijzondere sportwagens. Door de modellen bij ons neer te zetten, bereikt Morgan-importeur Nimag een doelgroep die tot nu toe niet direct aan het Britse merk zal hebben gedacht bij het zoeken naar een exclusieve auto. Daar gaan wij verandering in brengen en we verwachten zo een nieuwe markt aan te kunnen boren."

De Morgan Motor Company viert dit jaar dat er al honderd jaar op hetzelfde adres, Pickersleigh Road te Malvern, auto's worden gebouwd. Om dat feit kracht bij te zetten, ontwikkelde Morgan in een beperkte oplage de Plus 8 Speedster. Dat model zal van 20 tot en met 23 september bij Louwman Exclusive te bezichtigen zijn.

Morgan

De Plus 8 Speedster is een speciale, gelimiteerde Morgan waarin alle unieke eigenschappen van het Britse liefhebbersmerk samenkomen. Zijn 367 pk sterke V8-motor met zesversnellingsbak (handgeschakeld of automaat) zorgt voor een street legal raceauto die de concurrentie bang moet maken. Er worden slechts zestig Speedsters gebouwd, waardoor exclusiviteit gegarandeerd ia. Net als andere Morgan-modellen is de Speedster geheel naar wens van de klant samen te stellen en is elk exemplaar dus uniek.

De Morgan Plus 8 Speedster is op donderdag 18 en vrijdag 19 september a.s. te bekijken bij Nimag in Vianen. Vervolgens is de auto op 20, 22 en 23 september bij Louwman Exclusive Cars in Utrecht te bewonderen. Vanaf oktober zullen ook de andere modellen van Morgan, waaronder de 3 Wheeler, te zien zijn in de showroom van Louwman Exclusive in Utrecht.

Morgan Morgan Morgan
 
Websitewww.morgan-cars.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!