5 september 2014
 

Morgan Plus8 Speedster

Morgan Plus8 Speedster tijdelijk in Nederland

5 september 2014 | 2014 is het jaar waarin de Morgan Motor Company viert dat men 100 jaar aan hetzelfde adres auto's produceert, de Pickersleigh Road in Malvern. Om dit extra kracht bij te zetten introduceerde Morgan onlangs een gelimiteerd model genaamd Morgan Plus8 Speedster en deze auto is binnenkort enkele dagen in Nederland te bewonderen.
Morgan Plus8 Speedster

De Plus8 Speedster grijpt met zijn pure rijeigenschappen terug naar de vervlogen tijden van gestripte, straat legale raceauto's. De combinatie van een zeer laag eigen gewicht en een 367 pk sterke V8 motor met 6 versnellingsbak (handgeschakeld of automaat) zorgen voor zinderende prestaties.

Morgan Plus8 Speedster

Zoals elke Morgan is ook de Speedster volledig naar eigen smaak samen te stellen waardoor elke auto uniek is. Bovendien is een aantal speciale opties alleen te bestellen op dit gelimiteerde model. De productie is beperkt tot maximaal 60 stuks waardoor de Speedster nu al als klassieker van de toekomst bestempeld kan worden.

Morgan Plus8 Speedster

Morgan importeur BV Nimag, onderdeel van de Louwman Groep, zal de Morgan Plus8 Speedster een aantal dagen in de showroom in Vianen beschikbaar hebben voor Nederlandse liefhebbers. Daarnaast zal het zusterbedrijf Louwman Exclusive de aanwezigheid van de Morgan Plus8 Speedster aangrijpen als start van de verkoop van Morgans in de showroom langs de A2 in Utrecht. Door dit tweede verkooppunt te starten hoopt men een doelgroep te bereiken die nu niet met Morgan in aanraking komt, maar die wel de passie heeft die bij dit Britse hand gebouwde sportwagenmerk past.

Morgan Plus8 Speedster

Men kan de Morgan Plus8 Speedster op donderdag 18 en vrijdag 19 september bekijken bij BV Nimag in Vianen. Op 20, 22 en 23 september is de Morgan bij Louwman Exclusive te bewonderen. Daarna is de auto nog twee dagen bij BV Nimag om vervolgens zijn Europese tour te vervolgen.

Morgan Plus8 Speedster Morgan Plus8 Speedster Morgan Plus8 Speedster Morgan Plus8 Speedster
 
Websitewww.morgan-cars.nl/pr
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!