1 september 2014
Renault Twingo

Renault Twingo

Nieuwe Twingo nu bij de Renault dealer

1 september 2014 | De nieuwe Renault Twingo staat vanaf vandaag bij de Nederlandse dealers. Hij is leverbaar vanaf 9.990 euro. Om zijn debuut extra kracht bij te zetten, speelt de nieuwe Twingo de hoofdrol in een publiciteitscampagne, die ontwikkeld is door het Franse kunstenaarsduo Kuntzel+Deygas. In een animatiefilm worden de behendigheid en het sympathieke karakter van de nieuwe Twingo op speelse wijze geïllustreerd. Het sluit aan op de nieuwe campagneslogan: go anywhere, go everywhere.

Renault veranderde de gehele bouwwijze, monteert de motor achterin en plaatst standaard vijf portieren. Het interieur is veelzijdig en het design uiterst kleurrijk en speels.

Renault Twingo

De nieuwe Renault Twingo is in vele opzichten uniek en verdient een spraakmakende reclamecampagne die lange tijd op het netvlies blijft staan. Olivier Kuntzel en Florence Deygas zijn een internationaal gelauwerd kunstenaarsduo die bekendstaan om hun grafische creaties.

Voor de film 'Catch Me If You Can' van Steven Spielberg hebben zij bijvoorbeeld een opzienbarende openingstitel gemaakt. Voor de nieuwe Renault Twingo maakte ze een animatiefilm, waarin de Twingo als levendig personage uiteenlopende uitdagingen aangaat. Het eindigt met de slogan 'Go anywhere, go everywhere'.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!