1 september 2014
 

Seat

Voordeel op Mii en Leon tijdens Seat Season Deals

1 september 2014 | Voor Seat staat deze zomer geheel in het teken van de Season Deals, met  voordeel op de Mii Sport Dynamic en de nieuwe Leon Ecomotive Lease-uitvoeringen. Tegelijkertijd introduceert Seat tijdens de Season Deals  private leasing met het Seat Abonnement voor particulieren.

Eén van de modellen waarop voordeel is te behalev, is de Seat Mii Sport Dynamic. Ten opzichte van de Mii Sport is de Mii Sport Dynamic extra voorzien van airco, het Seat Sound Pakket 2 en stoelverwarming. Normaal gesproken komt de prijs van deze uitvoering op € 12.560, maar dankzij een tijdelijk  Season Deals-voordeel van € 1.865 is de Mii Sport Dynamic nu leverbaar vanaf € 10.695.

Particuliere kopers van de Mii Sport Dynamic profiteren tijdens de Season Deals bovendien van de aangescherpte private lease tarieven via het Seat Abonnement. Daarmee is de Mii Sport Dynamic nu al te rijden voor € 195 per maand inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Brandstof is het enige dat nog resteert.

Seat

Naast de Mii Sport Dynamic heeft Seat tijdens de Season Deals ook extra scherpe Abonnement-tarieven voor de Mii by MANGO (€ 239 p/m), Ibiza Style Dynamic (€ 285 p/m), Ibiza FR Dynamic (€ 295 p/m), Toledo Enjoy (€ 319 p/m) en Leon Enjoy (€ 355 p/m).

Naast particuliere kopers kunnen ook zakelijke rijders tot en met eind september 2014 hun slag slaan tijdens de Seat Season Deals. Bijvoorbeeld met de recent geïntroduceerde Leon Ecomotive Lease-uitvoeringen, waarbij het voordeel tijdens de Season Deals-periode kan oplopen tot € 4.625. De Ecomotive Lease-versies van de Leon, met een netto maandelijkse bijtelling vanaf € 115, zijn bedoeld voor zakelijke rijders die maximaal willen profiteren van de fiscale voordelen van een 14% bijtellingauto.

De Leon Ecomotive Lease-varianten hebben de 1.6 TDI Ecomotive met 81 kW/110 pk als basis en beschikken standaard over een verlaagd sportonderstel en een dakspoiler in carrosseriekleur. Seat levert dit leasevriendelijke model als Leon Ecomotive Lease Comfort en Leon Ecomotive Lease Sport, inclusief 4 jaar garantie en naar wens als driedeurs SC, 5-deurs en ST stationwagon.

Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via