27 augustus 2014
 

Opel

Opel biedt premiekorting bij veiligheidsopties

27 augustus 2014 | Opel introduceert de Opel Polis. Deze nieuwe autoverzekering staat niet alleen garant voor een  scherpe premie, maar biedt ook unieke voorwaarden en voordelen voor de Opel-rijder. De Opel Polis is bijvoorbeeld de eerste autoverzekering die premiekorting oplevert als de auto is voorzien van een of meerdere veiligheidsopties.

De Opel-rijder krijgt extra korting op de premie als zijn of haar Opel is uitgerust met parkeersensoren voor en/of achter (Park Pilot; 5% korting), of met veiligheidstoepassingen die rem-ingrepen doen, zoals Adaptive Cruise Control en Auto Brake Intervention (7,5% korting). Indien de Opel is uitgerust met alle genoemde veiligheidssystemen, dan ontvangt de Opel-rijder in totaal 10% korting op de basispremie.

Opel

De verzekerde profiteert onder meer van drie jaar nieuwwaardedekking of twee jaar aanschafwaardedekking voor occasions tot 60 maanden oud. In het geval het schadeherstel bij een erkende Opel-dealer plaatsvindt, wordt er geen eigen risico berekend (behalve € 75,- bij ruitvervanging). Bovendien is vervangend vervoer altijd inbegrepen. Bij elke reparatie wordt gebruikgemaakt van originele Opel-onderdelen met een garantietermijn van vier jaar.

Meer informatie over de Opel Polis is te vinden via OpelVerzekeringen.nl

Opel
 
Websitewww.opelverzekeringen
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!