22 juli 2014
 

Smart

Smart Times 2014 succesvol verlopen

22 juli 2014 | Van 17 tot en met 19 juli kwamen 2.380 Smart-fans uit 31 landen bijeen op het strand van Portugal ter gelegenheid van het internationale event 'Smart Times 2014'. Een absoluut hoogtepunt was de presentatie van de nieuwe Smart ForTwo en Smart ForFour op vrijdag. Het centrum van de stad Cascais was het toneel van diverse programma-onderdelen. Maar het was ook het startpunt van de rit die meer dan 800 Smart-enthousiastelingen maakten door de regio van Figueirinha Beach naar het meest westelijke puntje van Europa.

Het evenement ging op donderdag van start met een barbeque aan het stadsstrand, aangeboden door burgemeester Carlos Karriere van Cascais. De volgende dagen stonden in het teken van testritten met de huidige Smart modellen zoals de ForTwo Electric drive, de populaire Smart Times auto contest, Smart tuners en Smart exposanten uit heel Europa, en relaxen op het zonnedek met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Vanzelfsprekend trokken ook de nieuwe Smart ForTwo en ForFour veel aandacht van de fans. Voor de jongste gasten was op het strand een speciaal kindergedeelte ingericht.

Smart

De nu al legendarische Smart Times parade ging van start op het voormalige circuit van Estoril en begon met een ereronde van alle Smart ForFour-rijders ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van de vierzitter. 1.427 Smarts reden aansluitend door de regio Estoril richting Cascais naar de beach party. Er reed zelfs een Smart eBike-parade mee. Tijdens de beach party werden vervolgens op een groot podium de winnaars van de Smart Times contest in acht categorieën bekend gemaakt.

Tot slot had het afscheidsfeest op zaterdag nog een verrassing in petto: de tot dat moment geheim gehouden naam van de plaats waar de volgende Smart Times wordt georganiseerd. Rond 23.00 uur werd bekendgemaakt dat smart times 15 van 28 tot en met 30 augustus 2015 zal plaatsvinden in de Hongaarse hoofdstad Budapest. Registratie is per direct mogelijk via www.smarttimes15.com

Smart Smart
 
Websitewww.smarttimes15.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!